Fitnesscentrum functies

Fitness Tholen

 

 

 

 

e volgende steden bieden een scala aan fitnessclubs:

Boston – West Highlands Fitness Center, 1665 Mass Ave, Boston, MA ( Advies nuttig; Gewichtsverlies doel gesteld voor alle lidmaatschappen met enkele beperkingen op het eten van porties voedsel. Nieuwe leden kregen persoonlijke instructie en training totdat ze zich op hun gemak voelden in een fitnesscentrum. De trainer was zeer persoonlijk en motiveerde zelfs de jongste leden om deel te nemen aan de les. De trainer noemde zichzelf een “expert” in bepaalde aspecten van fitness. Het fitnesscentrum beschikt over loopbanden, krachtstations en een trainingsgedeelte waar de leden op kunnen trainen. De trainer gaf scherpe kritiek op de technieken van de studenten. De trainingen duren meestal 10 minuten of meer, met strikte aandacht voor correcte technieken. Het bijwonen van groepstrainingen werd niet aanbevolen aan nieuwe leden totdat zij de vaardigheid om een trainingsregime op hun eigen te volgen onder de knie hadden. Leden krijgen ook de mogelijkheid om groepstrainingen te volgen.

Camden – Spiderman Fitness, Off SRPlace, 39 Easilyheast Foxboro, MA ( Advies nuttig; Gewichtsverlies doel gesteld voor alle lidmaatschappen met enkele beperkingen op het eten van porties voedsel. Nieuwe leden kregen persoonlijke instructie en training tot ze zich comfortabel voelden bij het inschrijven. De trainer beschreef zichzelf als een “expert” in bepaalde aspecten van fitness. De faciliteit beschikt over een multi-purpose kracht/circuit apparatuur, zoals de kettlebell, die leden kunnen gebruiken voor hun eigen fitness, aerobic, en plyometrische trainingen. De trainer kan de groepsworkouts modereren wanneer het circuit wordt uitgezet. Het fitnesscentrum beschikt over een loopband, een Zwitserse bal, een basketbalveld, lockers, een fietsenstalling, lockers en een loopband. Er is gereviseerd meubilair (biljarttafel, banken voor gewichten en hometrainers) te zien, samen met video- en gymnastieklessen. Een ander ding om in gedachten te houden, is dat u een eenmalig inschrijvingsgeld moet betalen voor lidmaatschappen van de sportschool. Met andere woorden, er is een stimulans om lid te worden, zelfs als u er geen gebruik van maakt.

Camden – Spira, 2044 Harwicks Road, New Brunswick, Canada ( Advies nuttig; Doelstelling gewichtsverlies vastgesteld voor alle lidmaatschappen met enkele beperkingen op het eten van porties voedsel. Nieuwe leden kregen individuele training en instructie totdat ze zich op hun gemak voelden bij het inschrijven. De trainer beschreef zichzelf als een “expert” in bepaalde aspecten van fitness. De faciliteit beschikt over genoemde apparatuur (naast loopbanden, gewichten, aerobic- en krachtstations), plus een kracht/circuituituitrusting die de leden kunnen gebruiken wanneer zij deelnemen aan groepsworkouts van bepaalde aard. De trainer kan de groepsworkouts modereren wanneer het circuit wordt uitgezet. De fitnessfaciliteiten waren zeer proper, met toiletten in de buurt indien nodig. intimidatie hoogtes voor het personeel die doen denken aan een “school of hard-knocks”; dit personeel leek hieraan gewend te zijn bij het bezoeken van niet-fitness leden.

Lancaster N.Y. – Wellness by the Sea, LLC., 24 uur, Naples, FL ( adviserend behulpzaam; Doelstelling gewichtsverlies vastgesteld voor alle lidmaatschappen met enkele beperkingen op het eten van porties voedsel. Nieuwe leden kregen individuele training en instructie totdat ze zich op hun gemak voelden bij het inschrijven. De trainer beschreef zichzelf als een “expert” in bepaalde aspecten van fitness. De fitnesszaal biedt verschillende oefenmogelijkheden, evenals stations voor stretching, watergebruik, gewichten, aerobic en plyometrische trainingen. De locatie van de fitnessruimte is goed zichtbaar vanaf de weg en er zijn toiletten in de buurt, mocht dat nodig zijn. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur, zeven dagen per week (revolutionair). De faciliteit biedt gratis groepssessies voor degenen die overgewicht of ondergewicht hebben. Ook is het fitness centrum uitgerust voor alle leden met ofwel een loopband, elliptische, of een fiets. Dit helpt om ervoor te zorgen dat iedereen de fitness kan krijgen die ze willen en niet het gevoel hoeft te hebben dat ze terugvallen in een rolstoel. Nieuwe leden zijn niet verplicht een les te volgen voor ze lid worden.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.