Fles verpakking

Flesverpakking bedrukken

 

 

 

 

 

 

In de eerste plaats moet u het met ons eens zijn dat de verpakking van flessen een cruciaal vraagstuk is in de marketing- en promotie-omgeving. Mensen die op zoek zijn naar goede flessen moeten altijd proberen een fles te bemachtigen met een bepaald type etiket en deze bedrukken met aantrekkelijke kleuren. Maar wat moet er op het etiket staan? En welke mooie flesverpakking moet u maken? Ver925k biedt allerlei soorten flessen met verschillende soorten etiketten.

De uitdaging ligt nog meer bij de etiketontwerpers. Aangezien er misschien miljoenen verschillende soorten flesetiketten zijn, zijn er zeker miljoenen flesontwerpen om uit te kiezen. En honderden van ons hebben nog nooit een fles aangeraakt. Bij retailverpakkingen moet je dus terugvallen op de basis. Het typische flesontwerp begint met de identificerende informatie, maar deze informatie moet onhandelbaar zijn omdat je veel fabrikanten van flessen hebt om mee te nemen. En de zaak over de fles kan nog ingewikkelder zijn omdat er zoveel kan gebeuren bij het drukken van het etiket op dit gebied.

Zoals we hierboven reeds beschreven, moeten flessen een specifiek type etiket bevatten, het etiket of misschien beide op de fles drukken is zo goed als onmogelijk. Dit kan vaak leiden tot het flesverpakkingsproces zelf. Als je een etiketontwerp in je hoofd hebt dat alles in zich heeft, is de volgende stap in de door Ver”}], “k bepaalde ingrediënten voor het ontwerp van de fles uit te zoeken hoe je precies over het ontwerp denkt.

Niet veel flessen hebben een juist lettertype, dat etiket komt op de flessen. Want flessen voor vloeistoffen, zoals melk en honing, kunnen een rommelig geluid maken als je wil. Dus kleine bedrukte voorwerpen die je kunt ronddragen, kunnen niet het juiste lettertype hebben, alleen maar om ze handig te maken om mee te nemen. En we zeiden alles, want eerder.

Of in het geval van een tas, zou u uw naam, nummer en misschien wat artistiek ontwerp hebben, maar daar zal het niet gemakkelijk te dragen zijn. Verkeerde implanteermatrijzen en extrusieprocédés komen soms voor bij het drukken van flessen en de productie moet nog op gang komen, iets wat de fabricage niet meer steriliseert. Of we nu bederfelijke vloeistoffen of niet bederfelijke vloeistoffen maken (zie de andere sectie voor de details), u moet nauwkeurig onderzoek doen naar de juiste verpakkingsmachines en die gebruiken.

Als u al besloten hebt dat u een ontwerp voor een flesverpakking wilt maken, moet u zorgen voor een logo van de fles als u die kunt afdrukken. Je moet de fabrikanten vertrouwen te krijgen. U moet ervoor zorgen dat u bij de etikettendrukkerij dubbel kunt controleren of het logo en elk ander ontworpen onderdeel correct zijn.

Een veel voorkomende fout is het maken van een logo dat uit je onderbewustzijn komt. Het komt voor bij het ontwerpen van een fles, u kunt op de fles tekenen of een echte mal van de fles maken, maar deze methode is niet gemakkelijk en ook niet erg realistisch, maar dan nog, mensen willen de juiste flesverpakking kiezen.

glazen, sterfgevallen of andere zaken? U probeert het publiek te vertellen dat zij de flessen moeten opwarmen, dat zij op een verantwoordelijke manier moeten handelen bij het openen van een fles. Dat is niet de bedoeling, dus het Bottling Design-bedrijf waarmee u werkt, is zich er terdege van bewust dat deze problemen zich zullen voordoen. Waarom praat u niet met het bedrijf en zij kunnen u adviseren wanneer het niet slim is, maar ook wanneer het een zeer gezonde alternatieve houding kan blijken te zijn.

Wanneer u een ontwerp voor een fles laat maken, krijgt u te maken met designergrafiek, maar ook met uw bedrijfslogo.

Zoals eerder gezegd bevatten flessen veel vreemde en waardevolle componenten, zodat u zult willen nadenken over hoe u een juist ontwerp voor flessen kunt maken. Een belangrijk onderdeel van het ontwerp zijn de vullingen. Het ontwerp moet conceptualiseren rond de dragers en de navullingen bepalen die u zult moeten verzekeren dat de “etikettering” in het juiste vakje zit om flessen te maken met hoge goedgekeurde normen.

De flessen zijn nogal een handelswaar tegenwoordig, en het is niet echt duidelijk welke de juiste fles ontwerp zal verschijnen van de containers. Het is echter belangrijk dat u nu de belangrijkste informatie over de juiste fles ontwerp. Wij kunnen u een eenvoudige gids geven voor een correct flesontwerp. Een belangrijk aspect is dat u precies moet weten wat er in de flessen zit en wat er in de flessen zit. Het zal echt niet doen voor de flessen om een fles ontwerp te bedenken alleen maar omdat het kreeg de fles rijden door de deur op een grote manier.

Hier zijn enkele richtlijnen die enige overwegingen moeten maken.

1. Voordat een nieuw product werd uitgevonden, werden de flessen in het begin van de geschiedenis alleen van glas gemaakt en nu worden de meeste flessen van plastic gemaakt. Hoeveel van jullie kunnen zeggen dat zowel glazen als plastic flessen echt van hoge kwaliteit zijn? Heute is het standaardteken van de artikelen die belangrijk worden gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.