Naar een sportschool voor vrouwen gaan

 

Sportschool voor vrouwen

 

 

 

 

 

 

Waarom hebben we een gymzaal nodig?

Verrassend genoeg had je geen sportschool nodig om je lichaam in vorm te krijgen. Alles wat je hoefde te doen was lopen en bewegen, toch? Fout. Als je wilt dat je lichaam in topvorm blijft, moet je wel een sportschoollidmaatschap hebben. Op de meeste scholen is het moeilijk om in een sportschool te komen. Velen van ons hebben lege gymzalen in de school. En zelfs als je er een hebt, is de kans groot dat die van middelmatige kwaliteit is. Je inschrijving moet voor jou een bepaald niveau hebben.

Welke andere plaatsen kunnen we gebruiken om in een gymzaal te komen?

Sommige sportscholen staan toe dat u een individu inhuurt. U bent alleen verantwoordelijk voor uw lesgeld. Er is een extra biologische uitrusting om te gebruiken, zoals de loopbandmolen of de draagbare katrol, indien nodig. Er zijn zwembaden en aerobicszalen en traditioneel zullen ze loopbanden hebben. Als je geen geld hebt om voor een sportschool te betalen en geen zin hebt om fitnessapparatuur aan te schaffen om thuis te gebruiken, dan is naar de dichtstbijzijnde openbare sportschool gaan misschien je oplossing. Het grote voordeel van naar de sportschool gaan is dat u gebruik kunt maken van hun vele fitnessapparatuur.

Vóór onze moderne tijd was het uiterst verwarrend en enigszins gevaarlijk om een sportschool binnen te gaan. Ze moesten de veiligheidsregels strikt in acht nemen, omdat het een individu was die je aan het trainen was. Nu zijn er nog maar een paar traditionele openbare sportscholen over en het zijn niet-commerciële eenheden. Het krijgen in een Fitness Centrum is relatief eenvoudig als je er een vindt die in uw gemeenschap is. Openbare sportscholen zijn meestal goed ingeburgerd en vaak huisvesting tal van gespecialiseerde clubs, die al dan niet een gewichten kamer omvatten.

De kosten om lid te worden van een sportschool?

De prijs om lid te worden varieert enorm van faciliteit tot faciliteit. Nieuwe landelijke kwaliteits sportscholen kosten $50 en hoger. Terwijl de maandelijkse tarieven dekken uw lidmaatschap, zijn er ook een aantal extra kosten. Sommige van de kosten kunnen oplopen tot $75 per maand. Het vinden van de vergoedingen kan worden gevonden op hun website. Je zou kunnen bezoeken hun website en download een lijst van hun vergoeding categorieën.

Af en toe kun je een gratis sportschool vinden, meestal in Californië waar de belastingen niet zo hoog zijn.

Uw lidmaatschap in kaart brengen

Het opzetten van uw lidmaatschap is vrij eenvoudig en kan ook online gedaan worden. Aanwijzingen voor sportscholen in uw omgeving kunt u vinden op hun website. Verwacht niet dat een snelle 10-dagen nieuw lidmaatschap. U moet rechtstreeks contact opnemen met de faciliteit om te informeren of ze zullen een specifieke workout toe te voegen aan uw lidmaatschap. Over het algemeen is lid worden via de post de meest efficiënte en handige manier om lid te worden.

Als nieuw lid krijgt u een amenity of een speciaal prijsplan toegewezen. De aankoop hiervan is belangrijk omdat het de faciliteit ondersteunt en het mogelijk maakt het lidmaatschap in de toekomst uit te breiden.

Kort nadat u bent toegevoegd, zult u een “imetabolism club” moeten aanmaken of lid worden. Het doel van dit lidmaatschap is u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken (pond voor pond). Het geeft u ook toegang tot de behandelaar om u te helpen uw gewicht te behouden. Als u om de een of andere reden gewicht verliest maar niet helemaal begrijpt waarom, zal een persoon u meestal kunnen helpen het te begrijpen. Het is niet ongebruikelijk dat een trainer “weerstand”-training aanbiedt voor de beginner.

Ik doe aan weerstandstraining:

Stretching; algemeen

Oefeningen voor een stabiele kern, essentieel voor het behoud van een gezond hart

Cardiovasculaire conditionering; algemeen

ersie-oefeningen; algemeen; inclusief loopband

Oefenspecifieke opleiding; algemeen

fy Oppositie training; algemeen

Cardiovasculaire conditie; algemeen

Gewichtsverlies / vetverlies; algemene & abdominale hulp

Verschillende soorten cardio-apparatuur die soms kunnen worden aangeschaft

Innerlijke Arabische Flexor weerstand apparatuur die is afwisselend snelheid borst en overhead machine vergelijkbaar met de Flexor machine in de loopband

Dew Current PR loopband

Multi-pump, Oefen push-ups en clam shells zodat u uw spieren kracht opbouwt

Oefenspecifieke laterale blauwe banden; deze zijn voor buik- en bovenlichaamskracht.

Oefenspecifieke geïntegreerde training;

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.