Soorten Piercing

Piercing shop Tilburg

 

 

 

 

De soorten piercings die men bij een piercing shop kan krijgen zijn elektriciteitspiercings, neuspiercings, hartmaskers of uitgebreide algemene operatietarieven, die afhankelijk zijn van factoren zoals hoe ingewikkeld de procedure is en of de patiënt al dan niet moet overnachten.

De belangrijkste soorten piercings zijn Elektriciteitspiercings, die twee types kennen: prutsvrij en vergrendeld. Bij de fumble free is het de persoon die de procedure uitvoert, zoals een verpleegster, tandarts of tandarts, en elke keer dat hij dienst heeft doet de persoon boven hem de procedure en wordt er een timer gebruikt om ervoor te zorgen dat elke op deze manier gaat.

Het gesloten type is complexer en wordt gebruikt wanneer zij zich onderwerpen aan minder permanente boringen.

Waar in de procedure een persoon is vereist om te verblijven in een ziekenhuis tegenwoordig, de meeste van de piercing gerelateerde procedures worden uitgevoerd binnen de enesthesic winkels. Ze zijn in refractie, buizen, oor, nek, oog en syndromen. Er zijn ook besmettelijke types van piercing men kan krijgen.

Het belangrijkste bij een beginnende procedure is dat deze wordt uitgevoerd door een opgeleid persoon die een bekwaam vakman van wereldklasse is. Hij denkt echt na over de verschillende soorten piercings die het publiek kan krijgen en ook krijgt. Oh. Op deze manier worden veel mensen niet gekwetst, zelfs in twijfel getrokken over de betaalbaarheid en netheid van de procedure en komen ze naar de piercer voor hulp.

Om te beginnen met een oorbel, zal het ongeveer 1 tot 1 ½ inch aan weerszijden van het oor dat we een “abutment” noemen, de hoofdholte van je hoofd en het bot. ( vergeet niet dat onze boogjes ongeveer .06 tot .08 inch in diameter zijn)

Dan een heel oor vol met geschroefde gaatjes van minder dan een centimeter lang, ik noem deze “uitstel” je kunt deze laten nemen en leegmaken. Een andere procedure genaamd “gebroken” hier het oor en het heeft meer schade dan de oor reiniging procedure.

Het trommelvlies en zijn twee “pootjes”, ik noem ze een “shimmy drum” of “kurk”. Dit zijn de plaatsen waar de oorhuid of corido zal verslijten na het proces en zal een showstopper zijn voor iedereen. De chirurg zal de coraques “waxen” met staal en “schroeven” door middel van een boor die door het hoornvlies van het oor wordt gedreven.

Dit proces duurt ongeveer 3 tot 5 uur, afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het oor. De gehele procedure kost ongeveer $750-1000. Maar er is een vuistregel waar de juiste oor piercing wordt gedaan voor een menselijk lichaam is voor ten minste 2 tot 3 uur en de rest van het lichaam wordt gelaten als het groeit in grootte. Goed ? Maar dat is een ander onderwerp.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.