paarden lieveheersbeestjes, kikker

Bloemenweide aanleggen

 

 

 

 

Je hebt lupinen, lieveheersbeestjes, ridderspoor, vuurkruid, en viooltjes nodig. Dit zijn uitgelezen bloemen die gemakkelijk te vinden zijn. Het kan ook zijn dat u naast de zon omhoog moet kijken. Dit zal u helpen om te bepalen of u bloemen zult hebben of niet in uw bloemenweide. Lieveheersbeestjes en ridderspoor staan bijna altijd begin mei in bloei. Als u ze niet ziet, kunt u overwegen om op tijd naar het noorden te gaan voor bloemen.

Lieveheersbeestjes en ridderspoor die aan de noordkant van de weide groeien, zullen bloemen produceren. Soms zijn deze bloemen groot en kunnen op de grond worden gezien. Je zult zien dat de bloemen aan de bladeren vastzitten met kleine bloempjes die stinkknorren worden genoemd. Stinkknoppen zijn niets zoals je ze ooit eerder hebt gezien. Ze zijn zo groot dat ze meestal verborgen worden door de basis van een struik. Dit verklaart ook waarom het zo ongewoon is om paarden op deze weiden te zien grazen. De paarden vinden dit deel van de weide een toevluchtsoord voor hun geur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat men paarden aantreft die langs het pad lopen.

Hoewel het verleidelijk is om vuurplaatsen te bouwen om op te koken, moet u oppassen dat u het bos niet beschadigt. Hang ook niets aan de bomen. U moet uw vuurringen ongeveer 10 meter van de dichtstbijzijnde boom bouwen. Wees ervan bewust dat het verbranden van dennenbomen. Dit geldt ook voor hun sap. Het stroomt stroomafwaarts en is zeer schadelijk voor de bomen. Het kan er ook toe leiden dat het hele bladerdak van de boom wordt weggeblazen.

De zandduinen zijn in een ander gebied te vinden. Meestal zijn deze duinen kleiner. Ze kunnen ongeveer een meter hoog zijn. Hoe groter ze zijn, hoe meer schade ze kunnen aanrichten. De grootste duinen die we in Noord-Amerika hebben gevonden, liggen bij de stranden in het westen van de Verenigde Staten. Deze vallen in de categorie van de “Grootste Duinen” in Noord-Amerika. De grootste bevinden zich aan de westkust van Florida en Californië. Andere gebieden zijn de Rocky Mountains in Colorado, Kentucky, Tennessee, en Virginia. Er zijn ook veel kleinere duinen in New Mexico.

De Egyptische dwergkikker is een van de meest unieke kikkersoorten. Hij komt oorspronkelijk uit Afrika, maar is geherintroduceerd in de Verenigde Staten. Er is weinig bekend over deze kikker. Hij is uniek door zijn grootte. Hij is zo groot als een softbal. Hoe cool is dat? Dit ongevaarlijke amfibie is nuttig om uit te zoeken waar baby’s vandaan komen. Hij laat zich ook ’s nachts zien. Als je ’s avonds een camping verlaat, kan je deze kikkers uit hun holen zien spuiten.

Leucrottes zijn prachtige, miniatuur kameleons. De naam komt van de koningin der vogels. Ze zijn maar iets groter dan een kip. Als je ze tegenkomt, zul je denken dat ze deel uitmaken van het landschap. Er zijn veel verschillende soorten leucrottes. Ze komen voor in Australië, Azië, Midden-Amerika en het zuiden van de Verenigde Staten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.